Ümraniye'de trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Ümraniye'de trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı
Ümraniye'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Şenol Güneş Bulvarı TEM bağlantı...

Ümraniye'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şenol Güneş Bulvarı TEM bağlantı yolundan Ataşehir istikametine giden 12 AU 434 plakalı hurda yüklü kamyonet, karşı yönden gelen 34 TD 6640 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, kamyonet sürücüsü ile otomobilde sıkışan 4 kişi yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine, olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri de araçta sıkışan 4 yaralıyı bulundukları yerden çıkardı.

Otomobildeki 4 yaralı ile kamyonet sürücüsü, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ahmet Rüştü K. (20) ile Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Recep Barış T. (20) müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan bir yaralının da durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.