Umreye gönderilen öğrenciler Konya'ya döndü

Umreye gönderilen öğrenciler Konya'ya döndü
Konya İl Müftülüğü tarafından umreye gönderilen 44 üniversite öğrencisi Konya'ya döndü.

Konya İl Müftülüğü tarafından umreye gönderilen 44 üniversite öğrencisi Konya'ya döndü.

Diyanet İşleri Başkanlığı "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Konya İl Müftülüğünün düzenlediği eğitim programlarına katılarak başarılı olan 44 öğrenci Umre ibadetini tamamlayarak Konya’ya döndü. Kutsal topraklardan dönen öğrenciler, mübarek toprakları görmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ve kutsal topraklarda İslam ümmeti için dua ettiklerini ifade ettiler. Öğrencileri havalimanında Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Konya İl Müftülüğü Personeli ve öğrencilerin aileleri karşıladı. Dış Hatlar çıkışında çocuklarını bekleyen aileler, çocuklarını görmenin mutluluğunu yaşadı.

umreye-giden-1.jpg

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Diyanet İşleri Başkanlığı "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Konya İl Müftülüğünün düzenlediği Umre programına katılan öğrenciler, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge'ye teşekkür ziyaretinde bulundular. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Konya İl Müftülüğüne teşekkür eden öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Öge, Rabbim Umrenizi makbul ve mebrur eylesin temennisinde bulunarak derslerinde başarılar diledi.

umreye-giden-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.