Umut Oran, gençlerin sorularını yanıtladı

Umut Oran, gençlerin sorularını yanıtladı
CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran Konya’da, gençlerin sorularını yanıtladı

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran Konya’da, gençlerin sorularını yanıtladı. Konya Milletvekili Adayı Deniz İndibi Çelik ile, Selçuklu İlçesi Birlik Parkında seçim çalışmalarına katılan Oran, burada piknik yapan gençlerle uzun süre sohbet etti. Gençlerin sorularını yanıtlayan Oran, Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, CHP Konya Milletvekili Adayı Deniz İndibi Çelik, CHP İl Başkanı Bekir Yetiştirici ve yöneticileri, şehrin değişik bölgelerinde halktan destek istedi.

CHP’nin iktidar yürüyüşünün devam ettiğini söyleyen Umut Oran, halkı tek tek selamlarken bir grup öğrenci tarafından soru yağmuruna tutuldu. Gençlerin sorularını dinleyen ve tek tek cevaplayan Oran, “Merak edilen her soruyu cevaplayabiliriz” diye konuştu.

Bir öğrencinin AKP’nin hiç mi iyi bir işi yok hep eleştiriyorsunuz sorusuna Oran, “Biz, başarılı işleri her zaman takdir ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Bu hükümet ihracatı artırdı, bunu söylüyoruz ama ithalatı da artırdı. Yanlış burada kendi üretibilirken ülkeyi ithalata zorlayan bir hükümet var” dedi

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.