UMUT VERDİLER

UMUT VERDİLER
Yeni sezona galibiyetle başlayarak müthiş bir başarı elde eden Anadolu Selçukspor, yeni kadrosuyla gelecek haftalar için şimdiden umut verdi. Temsilcimiz, uzun yıllar sonra ilk kez sezona galibiyetle başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, 2016-2017 sezonuna galibiyetle başlayarak büyük bir başarı elde etti. Yeni sezona yeni bir yapılandırma ile başlayarak gelecek yıllar için büyük bir adım atan Anadolu Selçukspor, sezona müthiş başlayarak olumlu sinyaller verdi. Geçtiğimiz yıllara göre çok farklı bir başlangıç yapan yeşil-beyazlılar, kendi sahasında oynadığı Kahramanmaraşspor’u 4-0 yendi. Bu galibiyetle temsilcimiz uzun yıllar sonra ilk kez lige 3 puanlı başlangıç yapmış oldu.

 

HER ŞEY YENİLENDİ
 

Sezon öncesinde yönetim değişikliliğine giden Anadolu Selçukspor, teknik direktörlük koltuğuna da Cenk Özcan ve ekibini getirerek işe başladı. Teknik ekibin oluşmasının ardından kadrosunu büyük ölçüde değiştiren temsilcimiz, çok sayıda transfer yaparak yeni bir kadro oluşturdu. Sezon hazırlıklarını da çok ciddi bir şekilde yürüten yeşil-beyazlılar, uyum sürecini çabuk atlatarak takım olma başarısını şimdiden gösterdi.

 

MÜTHİŞ BAŞARI

2. Lig’de perdenin açılmasının ardından Anadolu Selçukspor, yeni kadrosuyla ilk kez görücüye çıktı. Kendi sahasında ve taraftarlarının önünde başladığı sezona temsilcimiz iyi bir oyun sergiledi. Kahramanmaraşspor karşısında üstün bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar, mücadeleyi 4-0’lık skorla kazanmayı bildi ve sezona müthiş bir giriş yaptı. Temsilcimiz, bu hafta sonu ise deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak. (İbrahim Yapıcı)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.