Ünal Aysal'dan Kaka ve Lucescu İtirafı!

Ünal Aysal'dan Kaka ve Lucescu İtirafı!
Ünal Aysal, aday olmayacağını açıkladığı televizyon programında farklı konulara da değindi.

Aysal, hocaların istemediği hiçbir oyuncuyu transfer etmediklerini de belirterek, "Benim dönemimde hocaların istemediği hiçbir oyuncu alınmamıştır. Kendi önerilerini verirler, ekip çalışmasını yapar teklif bana gelir ben de transferi yaparım. Hoca oyuncuyu istemezse ben de o oyuncuyu almam. Öyle bir riski hiçbir yönetici almaz. Fatih hoca zamanında Kaka'nın gelmesi mümkün değildi. Hem Real Madrid'den ayrılmak istemedi hem de belinde sakatlık vardı. Gelse bile Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacaktı. Tercihimiz Sneijder oldu, doğru da bir tercih oldu" dedi.

 

 

Mancini'nin gitmesinin ardından Prandelli ile anlaşmalarını da anlatan Aysal, "Prandelli bizim ilk tercihimiz değildi. İlk tercih Lucescu'ydu. Kendisi de sinyalleri verdi. Shaktar başkanı ayrılmasını istemedi. O da beni arayıp affını istedi. Mancini'nin sözleşmesinde ayrılma maddesi vardı o da bu hakkını kullandı. Prandelli ile böyle bir madde yok. Şu anda Prandelli hakkında konuşmak için çok erken. Onun her yeni gelen için kredi döneminde. Önümüzdeki günlerde ne olacağını göreceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.