UNİKOP Patent 2017’de 123 Buluş Sergilendi

UNİKOP Patent 2017’de 123 Buluş Sergilendi
Konya Ticaret Odası-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde, ‘Konya Endüstri Zirvesi’ ile birlikte düzenlenen KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) Patent 2017 etkinliği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ’nün katılımıyla gerçekleşti.

. 4 fuara ev sahipliği yapan zirvede Bakan Özlü, UNİKOP Patent 2017 etkinliğini de ziyaret etti.

Özlü konuşmasında “Konya Endüstri Zirvesi kapsamında 4 önemli fuarı birden gerçekleştiriyoruz. Yine KOP bölgesinde 11 üniversitemizin iş birliğiyle UNİKOP Patent 2017 Fuar etkinliğini de bu yıl ilk defa burada gerçekleştiriyoruz. UNİKOP Patent 2017 etkinliği buluş sahipleriyle yatırımcıları bir araya getirerek, önemli bir işlevi yerine getirmiş olacak. Bu büyük organizasyonu, Konya ve Anadolu’da işaret fişeğinin yakıldığının bir delili olarak görüyorum. Bu tür etkinliklerin reel sektörümüze, özelikle KOBİ düzeyindeki üreticilerimize büyük güç kattığını düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Konya Ticaret Odası ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk, UNİKOP Patent 2017 etkinliği kapsamında 123 buluşun sergilendiğini, buluş sahipleri ile firmaları bir araya getirmekten duydukları memnuniyeti ifade etti. Öztürk, “KTO Karatay Üniversitesi olarak öğrencilerimizi sanayi ve ticaretle buluşturmanın yanı sıra, 20.000’den fazla üyeye sahip Konya Ticaret Odası üyesi iş yerlerinde iş ve staj imkânları ile destekliyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.