ÜNİLİG'de voleybol finalleri başladı

ÜNİLİG'de voleybol finalleri başladı
MUĞLA (AA) - Üniversiteler Spor Ligi'nde (ÜNİLİG) voleybol final grubu mücadeleleri, Muğla'nın Ortaca ve Dalaman ilçelerinde başladı.Ortaca Spor Salonu'nda...


MUĞLA (AA) - Üniversiteler Spor Ligi'nde (ÜNİLİG) voleybol final grubu mücadeleleri, Muğla'nın Ortaca ve Dalaman ilçelerinde başladı.

Ortaca Spor Salonu'nda oynanan kadınlar voleybol final grubunun açılış maçında İzmir Yaşar Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi'ni 3-0 yenerken, Dalaman Spor Salonu'nda gerçekleştirilen erkekler voleybol final grubunun açılış karşılaşmasında Akdeniz Üniversitesi, Dicle Üniversitesi'ni 3-1 mağlup etti.

Kadınlarda Kocaeli, İstanbul, İzmir Yaşar, Manisa Celal Bayar, Elazığ Fırat, Nevşehir Hacı Bektaş Veli, Giresun ve Kastamonu Üniversiteleri, erkeklerde ise Akdeniz, Eskişehir Anadolu, Dicle, İstanbul, Giresun, Kayseri Erciyes ve Erzurum Atatürk Üniversiteleri şampiyonluk için mücadele ediyor.

Müsabakalar, 6 Mayıs Cuma günü oynanacak final maçlarıyla sona erecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.