Üniversite Öğrencileri "Şeker Nineyi" Sevindirdi

Üniversite Öğrencileri "Şeker Nineyi" Sevindirdi
Iğdır'da üniversite öğrencileri, yalnız yaşayan 75 yaşındaki Şeker Altun'u ziyaret ederek yardım kolisi verdi ve zaman geçirdi- Altun:- "Gençleri çok seviyorum. Beni ziyaret ettiler çok mutlu oldum"

IĞDIR (AA) - Iğdır Üniversitesi öğrencileri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ziyaret ettikleri Şeker Altun'a büyük sevinç yaşattı.

Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrenciler, yurt yetkileri ile yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Tuzluca ilçesinin Menderes köyünde tek gözlü kerpiç evde yalnız yaşayan Şeker Altun'u ( 75) ziyaret etti.

Şeker nineye kendi imkanlarıyla aldıkları yardım kolilerine teslim eden öğrenciler, bahçeye kurdukları sofrada beraber yemek yedi ve Altun'un yaşam hikayesini dinledi.

- "Gençleri çok seviyorum"

Altun, öğrencilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Gençleri çok seviyorum. Beni ziyaret ettiler çok mutlu oldum. Burada bir isteğim daha var. Tek gözlü evim yıkılmak üzere, yapılmasını istiyorum." dedi.

Öğrencilerden Fatma Buber de ellerinden geldiği kadar Şeker nineye yardım etmek istediklerini dile getirdi.

Kendisine ufak tefek ihtiyaç ve gıda malzemesi getirdiklerini anlatan Buber, "Fakat burada daha fazla eksiklerinin olduğunu gördük. Bunların da giderilmesi için çalışma yapacağız. Halısı yok, koltukları yok, en önemlisi evi yıkılmak üzere." diye konuştu.

Altun'un komşusu Songül Kızılbaş, ellerinden geldiği kadar kendisine yardımcı olmaya çalıştıklarını anlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.