Üniversitelerarası Türkiye Salon Hokeyi Şampiyonası

Üniversitelerarası Türkiye Salon Hokeyi Şampiyonası
- AİBÜ'nün ev sahipliği yaptığı ve 12 üniversitenin kadın ve erkek takımlarının katıldığı şampiyona sona erdi


BOLU (AA) - Üniversitelerarası Türkiye Salon Hokeyi Şampiyonası Bolu'da tamamlandı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesinin (AİBÜ) ev sahipliği yaptığı ve 12 üniversitenin kadın ve erkek takımlarının katıldığı şampiyona, oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

Şampiyonada, kadınlar kategorisinde AİBÜ birinci olurken, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ikinciliği, Gazi Üniversitesi ise üçüncülüğü aldı. Erkekler kategorisinde ise Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi birinci olurken, Gaziantep Üniversitesi ikinciliği, AİBÜ de üçüncülüğü elde etti.

Final maçlarının ardından AİBÜ Gölköy Yerleşkesinde bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Salonu'nda kupa ve madalya töreni düzenlendi. Törene, şampiyonada derece alan takımların sporcuları ve teknik ekiplerinin yanı sıra, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer de katıldı.

Tamer, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, hokeyin Türkiye'de henüz tam anlamıyla bilinmeyen bir spor branşı olduğunu kaydederek, "Bolu'da bu açıdan çok güzel bir etkinlik oldu. Üniversitelerarası Salon Hokeyi Şampiyonası'nı bitirdik. Derece alanlar belli. Kimisi mutlu kimisi üzgün ama sonuçta herkes bu işten zevk aldı. Bolu'ya teşekkür ederiz. Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptılar. Güzel bir turnuva oldu." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.