Üniversitelerarası Voleybol 1. Lig

Üniversitelerarası Voleybol 1. Lig
Üniversite Sporları Federasyonu'nun faaliyet programı arasında yer alan 2015-2016 ligin ikinci gün maçları tamamlandı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Üniversite Sporları Federasyonu'nun faaliyet programı arasında yer alan 2015-2016 Üniversitelerarası Voleybol 1. Lig ikinci gün maçları tamamlandı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Beden Eğitimi ve Meslek Yüksekokulu Spor Salonu'nda ligin ikinci gününde 5 maç oynandı. Bayanlarda Bartın Üniversitesi, TOBB ETÜ’yü 3-1, Selçuk Üniversitesi ise Pamukkale Üniversitesini 3-2 mağlup etti.

Erkeklerde ise Düzce Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni, Süleyman Demirel Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi'ni ve Ankara Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ni 3-0'lık skorlarla yendi.

Turnuvanın üçüncü gününde bayanlarda Anadolu Üniversitesi-Pamukkale Üniversitesi, TOBB ETÜ- Selçuk Üniversitesi ile maçları yapılacak.

Erkekler de ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi- Süleyman Demirel Üniversitesi, Ankara Üniversitesi- Düzce Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi- Afyon Kocatepe Üniversitesi karşılaşmaları oynanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.