Üniversitelerarası Voleybol 1. Lig

Üniversitelerarası Voleybol 1. Lig
- Organizasyonda dördüncü gün maçları tamamlandı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Üniversite Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan 2015-2016 Üniversitelerarası Voleybol 1. Lig mücadelesinin dördüncü gününde, 5 maç yapıldı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Meslek Yüksekokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada kadınlarda Bartın Üniversitesi Selçuk Üniversitesi'ni 3-1, Anadolu Üniversitesi ise TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ni 3-0 mağlup etti.

Erkeklerde ise Ankara Üniversitesi Sakarya Üniversitesi'ni 3-1, Süleyman Demirel Üniversitesi Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni 3-0, Abant İzzet Baysal Üniversitesi de Düzce Üniversitesi'ni 3-2 yendi.

Turnuvanın son gününde kadınlarda Pamukkale Üniversitesi-TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ile Bartın Üniversitesi-Anadolu Üniversitesi maçları yapılacak.

Erkekler de ise Düzce Üniversitesi- Sakarya Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi-Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi-Ankara Üniversitesi karşılaşmaları oynanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.