Üniversitelerden personel alım atağı! Başvurular başladı – TIKLA BAŞVUR

Üniversitelerden personel alım atağı! Başvurular başladı – TIKLA BAŞVUR
Konya’nın en köklü üniversitesi olan Selçuk ile alanındaki en yetkin üniversitelerden olan Konya Teknik Üniversitesi hizmet kalitesini korumak ve daha ileriye taşımak için personel alım ilanına çıktı. Toplamda 92 personel alınacak. İşte detaylar

Konya’da yükseköğrenim denince akla gelen iki üniversite adeta personel alım atağına kalktı. Hizmetlerin devamlılığı ve hizmet kalitesinin en üst seviyeye çıkarılması amacıyla eksik görülen alanlara yönelik personel alımı gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda Selçuk Üniversitesi aralarında temizlik görevlisi, büro personeli, şoför, aşçı, tesisatçı, boyacı, çatı yalıtımı, alçı ve dekorasyon ustası, güvenlikçi, tekniker, mühendis, laborant ve röntgen teknisyeni gibi birçok mesleki alanda personel alımı gerçekleştirecek.

Öte yandan Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) de personel alım ilanına çıktı. KTÜN tarafından paylaşılan ilanda, çözümleyici, programcı ve mühendis alımı yapılacağı duyuruldu.

Başvurularla ilgili tüm bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU LİNKİ

http://personelilan.selcuk.edu.tr/home/ilandetay/41

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU LİNKİ

https://www.ktun.edu.tr/tr/Universite/DuyuruDetay/4_b_sOzleSmelI_personel_Ilani__4325

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.