Üniversitelilerden liselilere seminer

Üniversitelilerden liselilere seminer
Üniversitelilerden liselilere seminer

Konya’nın Akşehir ilçesinde “Beslenme Dostu Okul Projesi” kapsamında Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri, Öğretim Görevlisi Ali Emrah Bıyıklı öncülüğünde Anadolu Lisesi öğrencilerine “Ergenlik Döneminde Beslenme” konulu seminer düzenledi.

Anadolu Lisesi konferans salonunda üç farklı seansta düzenlenen seminere Öğretim Görevlisi Ali Emrah Bıyıklı yönetiminde öğrenciler Merve Nur Kurnaz, Büşra Göz, Fatma Genç, Beyza Ulutaş, Merve Çelik, Elif Keresteci, Hatice Nur Turan, Ayşegül Arabacı, Gülsüm Düzenci ve Nurhayat Özlük Çocuklar ergenlik döneminde beslenmelerinin çok önemli olduğunu, özellikle günümüzde gençlerin aperatif ve fastfood atıştırmalarının ileriki dönmelerinde bir çok sağlık problemleri yaşamalarına sebep olduğunu ifade etti.
Bıyıklı, seminer sonunda öğrencilerin sorularına cevap vererek ergenlik döneminde dengeli ve yeterli beslenme ilkelerine hassasiyetle uyulması gerektiğini kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.