Ünlü İspanyol şarkıcı tutukluevine (cezaevi) girdi

Ünlü İspanyol şarkıcı tutukluevine (cezaevi) girdi
Yolsuzluk skandallarına karışan şarkıcı Isabel Pantoja, hapis müeyyidesi çekmemek için yapmış olduğu tüm legal girişimlerden olumsuz cevap alınca bu sabah tutukluevine (cezaevi) girdi.

İspanya'nın Malaga Belediyesi'ndeki yolsuzluk skandallarına karışan şöhretli şarkıcı Isabel Pantoja, hakkında onaylanan 2 sene hapis cezasını çekmemek için yapmış olduğu tüm legal girişimlerden olumsuz cevap alınca bu Sabah tutukluevine (cezaevi) girdi.

GAZETECİLER GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN AKIN ETTİCadiz'deki çiftliğinden çıkarak lüks bir arabayla ve polis taşıtı eşliğinde Sabah Sevilla kentinin 20 kilometre yakınlarındaki kadın tutukluevine (cezaevi) gelen Pantoja'yı görüntülemek için çok fazla sayıda İspanyol gazeteci cezaevi önünde bekledi. Erkek kardeşi Agustin ve özel şoför tarafından tutukluevine (cezaevi) bırakılan Pantoja'nın, ilk olarak sıhhat kontrolünden geçirileceği ve cezaevi psikoloğu tarafından denetim edileceği acıkladı . Hakkında verilmekte olan hapis cezasından akabinde depresyona girdiği ifade edilen şöhretli sanatçının, doktor raporuyla ilaç kullandığı ve klostrofobisi bulunduğu açıklandı .

KARA PARA AKLAMIŞİspanya'da "Malaya Olayı" olarak adlandırılan yolsuzluk davasına karışan Pantoja, kara nakit aklama suçundan 2 sene hapis ve 1 milyon 147 bin 148 avro nakit müeyyidesi alırken, eski sevgilisi olan ve bu suça karışmasına ne sebepten olan eski Malaga Belediye Başkanı Julian Munoz, 7,5 sene , onun eski eşi Maite Zaldivar ve Maite'nin kardeşi Jesus, 3 sene üçer ay hapis cezaları almış ve hepsi tutukluevine (cezaevi) girmişti. Sicili temiz olduğu sebebiyle tutukluevine (cezaevi) girmemek için girişimde mevcut bulunan Pantoja'nın bu talebi, mahkeme tarafından reddedilmiş ve tutukluevine (cezaevi) girmesi için kendisine 3 gün zaman verilmişti.

En nihayet çıkan oyunları mı merak ediyorsunuz? Oyun tutkunları buraya!Ünlü İspanyol şarkıcı tutukluevine (cezaevi) girdi

 

Kaynak: milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.