Ünlü oyuncudan sert çıkış

Ünlü oyuncudan sert çıkış
Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından market ve fırınlara akın eden insanlara tepki gösterdi.

Cuma akşamı 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlar market ve fırınlara akın etti. Vatandaşların bu durumuna birçok tepki yağarken bir hamle de ünlü oyuncu Gamze Özçelik’ten geldi.

ÖZÇELİK’TEN TEPKİ

Başarılı oyunculuk kariyerinin ardından bir yardım derneği kurarak kendisini ihtiyaç sahibi aile ve çocuklara adayan Gamze Özçelik, vatandaşların sokağa çıkma yasağından önce market, fırın ve istasyonlara akın etmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özçelik, “Evimizde çay kalmadığında dünkü çayı yeniden demledik. Bu aklıma Afrika'nın çöllerinde, yer sofrasında bir sallama çay poşetini birkaç kişi paylaşmamızı getirdi. Korkmayalım. Yokluğu paylaşmamız bize insan olduğumuzu, aciziyetimizi ve birlik, beraberliği hatırlatır. O yüzdendir yolu hep özleyişim..." ifadelerini kullandı.

gamze-ozcelik-ten-sokaga-cikma-yasagindan-sonra-13112625-9658-m.jpg

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Gamze Özçelik 26 Ağustos İstanbul doğumlu Türk oyuncu, sunucu ve model. Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır. Oyunculuk kariyerini noktalayan Özçelik, Umuda Koşanlar Derneğini kurarak, hayatını yardımseverliğe adadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.