Ünlü oyuncular öğrencilerle buluştu

Ünlü oyuncular öğrencilerle buluştu
TRT'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul ve Filinta, Sevgi Koleji öğrencilerinin oylarıyla "en iyi dizi film" ödülüne layık görüldü- Okulun bahar şenliğine katılan ünlü oyuncular, öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılaştı

ANKARA (AA) - Sevgi Koleji geleneksel bahar şenlikleri kapsamında, TRT'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul ve Filinta adlı yapımlara "en iyi dizi film" ödülü verildi. Şenlikte, ses sanatçısı Mustafa Ceceli de konser verdi.

Sevgi Koleji'nin İncek'teki kampüsünde geleneksel bahar şenliği etkinliği düzenlendi.

Öğrencilerin oylarıyla "en iyi dizi film" seçilen Diriliş Ertuğrul ve Filinta'nın ekiplerine ödülleri de şenlik kapsamında verildi.

Ödül törenine, "Bir kahramanlık ve yol hikayesi" sloganıyla yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin Genel ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Hüseyin Özçelik ile dizi oyuncularından "İbni Arabi" karakterini canlandıran Ali Osman Soykut, "Tuğtekin Bey" karakterini oynayan Uğur Güneş ve "Gökçe Hatun" rolündeki Burcu Kıratlı katıldı.

"Yılın en iyi senaryosu" ödülü Mehmet Bozdağ'a, "en iyi yönetmen" ödülü Metin Günday'a, "en iyi erkek oyuncu" ödülü Uğur Güneş'e ve "en iyi kadın oyuncu" ödülü de Burcu Kıratlı'ya verildi.

Filinta dizisinin yapımcısı Yusuf Esenkal "yılın en iyi yapımcısı" ödülüne, "Filinta Mustafa" karakterini canlandıran Onur Tuna, "Bıçak Ali" karakteriyle Cem Uçar ve "Sansar Cemil" rolünü oynayan Hakan Yufkacıgil "en iyi erkek oyuncu" ödülüne layık görüldü.

Programda, TRT'ye de "yılın en iyi televizyonu" ödülü verildi. Ödülü, kurum adına Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu aldı.

Ödül ve plaket töreninin ardından ünlü sanatçı Mustafa Ceceli "İlle de Aşk" ve "Mevsim Bahar Olunca" gibi sevilen şarkılarını seslendirdiği mini bir konser verdi.

Muradiye Öğretim Kurumları Genel Müdürü Hayrullah Karakuş, programa katılıp öğrencilerine güzel anlar yaşattığı için Ceceli'ye teşekkür etti. Ünlü şarkıcı da organizasyonda emeği geçenleri kutladı.

Bahar şenliğine katılan sanatçılara, öğrenciler ve velileri yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler, oyuncularla bol bol öz çekim yaptı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.