Ünlü Oyuncunun Beren Saat İtirafı Şok Etti!

Ünlü Oyuncunun Beren Saat İtirafı Şok Etti!
CİNE 5 ekranlarında yayına gelen ‘İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme’ adlı programın konuğu yeşilçam’ın unutulmaz ismi Nevra Serezli oldu.

CİNE 5 ekranlarında yayına gelen ‘İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme’ adlı programın konuğu yeşilçam’ın unutulmaz ismi Nevra Serezli oldu.Canlı yayında iş yaşamından özel yaşamına kadar çok samimi ve çok sıcak itiraflarda bulunan ünlü oyuncu Nevra Serezli’nin güzel oyuncu Beren Saat ile ilgili şok itirafı gündeme bomba gibi düşrü.

Usta oyuncu Nevra Serezli, yeni dönem oyuncuları içinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’i öve öve bitiremedi.Kıvanç Tatlıtuğ’un yakışıklılığı bir yana çok yetenekli olduğunu sözlerine ekleyen Serezli, Beren Saat içinde oynadığı dizi ve filmlerde çok yetenekli olduğunu ve kendisini kskandığını çok ilginç cümlelerle dile getirdi. Serezli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Star ışığı satın alınmıyor, Allah veriyor. Kıvanç çok beğendiğim bir oyuncu yakışıklılık ayrı bir şey, kabiliyet ayrı bir şey. Ben bu dönemde olsaydım, Beren Saat olurdum, onun işleri bana gelirdi. Onun oynadığı rolleri çok kıskanıyorum, çok beğeniyorum. Katıldığı yarışmada jüriydim. Gözlerinden sevgi ve iyilik akıyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.