Ünlü Tenisçiler Ankara'da Buluşacak

Ünlü Tenisçiler Ankara'da Buluşacak
TEB PNP Paribas Tennis Stars Series kapsamında kadınlar dünya sıralamasının 46 numarası Eugenie Bouchard ve 1987 Wimbledon tek erkekler şampiyonu eski tenisçi Pat Cash Ankara'ya gelecek

ANKARA (AA) - TEB PNP Paribas Tennis Stars Series kapsamında kadınlar dünya sıralamasının 46 numarası Eugenie Bouchard ve 1987 Wimbledon tek erkekler şampiyonu eski tenisçi Pat Cash Ankara'ya gelecek.

Türkiye Tenis Federasyonu ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğiyle gerçekleşecek organizasyonda, kadınlar dünya sıralamasında ilk 70'e girmeyi başaran Çağla Büyükakçay, Kanadalı Eugenie Bouchard ile 2015'te erkekler dünya sıralamasında 77'nciliğe yükselmiş Marsel İlhan ise Avusturalyalı Pat Cash ile gösteri maçına çıkacak.

Ankara Spor Salonu'nundaki etkinlik 30 Ekim Pazar günü yapılacak.

Günün ilk maçında TEB BNP Paribas İstanbul Cup 2016 şampiyonu ve Türkiye'yi ilk kez olimpiyatlarda temsil etme başarısı gösteren milli raket Çağla Büyükakçay, 2014 yılında Wimbledon'da final oynayarak dikkatleri üzerine çeken Bouchard ile karşılaşacak.

TEB İzmir Cup Şampiyonu milli raket Marsel İlhan ise 1987 yılında Wimbledon şampiyonluğu elde eden, erkekler dünya sıralamasının eski 4 numarası Cash ile mücadele edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.