Ünlü Yabancı Diziye Türk Oyuncu Damgasını Vurdu!

Ünlü Yabancı Diziye Türk Oyuncu Damgasını Vurdu!
Ünlü yabancı dizi Homeland'da Türk oyuncu damgasını vurdu. ABD yapımı dizi olan Homeland 4. sezonda bir Türk oyuncunun katılımı ile renkler değişti.

ABD menşeili dizi Homeland'ın ekranlara gelen 4.sezonundaki bölümlerinde bir de Türk oyuncu var..Türk oyuncu rolü ile diziye damgasını vurdu.

Merakla izlenen Dizi'de Almanya doğumlu Numan Acar, Pakistan'da faaliyet gösteren Taliban lideri Haissam Hakkani karakterini canlandırıyor. Amerikan fantastik dizisi "Game of Thrones" dizisinde rol alan Sibel Kekili gibi Almanya doğumlu olan Numan Acar da, dünyada ilgiyle izlenen başka bir Amerikan dizisinde önemli bir karakteri canlandırıyor.

 Türk kökenli Alman oyuncu 35 yaşındaki Numan Acar "Homeland" dizisinde, terör örgütü lideri Haissam Hakkani karakterini canlandırıyor. "Homeland"in 4.sezonunda rol alan Numan Acar, dizide Taliban lideri Haissam Hakkani karakteriyle, dizinin başrol oyuncu Claire Danes'e dünyayı dar edecek. Dizinin 4.sezonunda 8 bölümde ekrana Haissam Hakkani karakteriyle ekrana gelecek olan Numan Acar Facebook sayfasında çıkardığı işten çok memnun olduğunu belirtiyor. "Homeland" dizisi Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Kapstadt kentinde çekiliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.