"Unutturulan Zafer Kut'ül Amare" etkinliği

"Unutturulan Zafer Kut'ül Amare" etkinliği
Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, yarın gerçekleştirilecek "Unutturulan Zafer Kut'ül Amare" paneliyle başlayacak

İSTANBUL (AA) - Esenler Belediyesi Kültür İşler Müdürlüğünce, yarın "Unutturulan Zafer Kut'ül Amare" etkinliği düzenlenecek.

Konuya ilişkin açıklamaya göre, etkinlik yarın saat 15.00'te Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek "Unutturulan Zafer Kut'ül Amare" paneliyle başlayacak. Moderatörlüğünü tarihçi yazar Fatih Güldal’ın yapacağı panele, tarihçi Dr. Mustafa Selçuk ile tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu konuşmacı olarak katılacak.

Panel öncesinde Kut'ül Amare Savaşı'na ait gerçek görüntülerden oluşan ve yönetmenliğini M. Erkam Bülbül'ün yaptığı "Osmanlı’nın Son Büyük Zaferi: Kut'ül Amare" adlı belgesel ilk kez gösterilecek. Etkinlik kapsamında, o döneme ait önemli fotoğraf ve vesikalardan oluşan bir serginin de açılışı yapılacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.