USTA-ÇIRAK KAPIŞMASI

USTA-ÇIRAK KAPIŞMASI
Yeşil-beyazlılar, milli aranın ardından açılışı bugün Gaziantepspor deplasmanında yapıyor. Bu karşılaşma aynı zamanda uzun süre Fenerbahçe’de birlikte teknik adam olarak görev yapan Aykut Kocaman ile İsmail Kartal’ın da mücadelesi olacak

Spor Toto Süper Lig 11. hafta açılış maçında Atiker Konyaspor, deplasmanda Gaziantepspor’a konuk oluyor. Lig ve Avrupa maçlarından dolayı geçtiğimiz haftaları oldukça yoğun geçiren yeşil-beyazlılar, milli maçlar nedeniyle verilen arada dinlenme fırsatı yakaladı. İki haftalık araya Kasımpaşa galibiyetiyle giren Konyaspor, bugünkü açılış maçından da 3 puanla ayrılarak iyi bir çıkış yakalamayı hedefliyor. Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek iki takımın mücadelesi saat 13.30’da başlayacak ve zorlu karşılaşmada hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak.

HEDEF ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK

Süper Lig ile UEFA Avrupa Ligi maçlarının yoğunluğunda ilk 10 haftayı bir hayli sıkıntılı geçiren Atiker Konyaspor, bundan sonraki süreçte hedefini yüksek tutuyor. Özellikle Avrupa’daki iddiasını büyük ölçüde yitirmesinin ardından kalan iki maçı formalite olarak gören temsilcimiz, tamamen lige odaklanmış durumda. Aykut Kocaman’ın öğrencileri, Kasımpaşa galibiyetiyle yakalanan çıkışı bugünkü Gaziantepspor maçını da kazanarak sürdürmeyi istiyor.

RAKİP ÜSTÜN

Gaziantepspor ile Atiker Konyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig’de 27. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 26 maçta Güneydoğu ekibinin galibiyetlerde üstünlüğü göze çarpıyor. Yeşil-beyazlılar oynadığı 26 maçta, 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. Konyaspor, rakibi Gaziantepspor’a son 4 lig maçında mağlup olmadı. Anadolu Kartalı, rakibine Gaziantep’te de tam 9 yıldır yenilmiyor. Rakip Gaziantep kendi sahasında Konyaspor’u son olarak 2007-2008 sezonunda mağlup etmeyi başarmıştı.

GÖCEK İLE 18. MAÇ

Atiker Konyaspor ile Gaziantepspor arasında oynanacak maçı yönetecek hakem Hüseyin Göçek, bugünkü maçla birlikte yeşil-beyazlıların 18. maçında düdük çalacak. Göçek’in yönettiği 17 maçta yeşil-beyazlılar 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda Hüseyin Göçek, Konyasporlu oyunculara 1 kırmızı ve 56 sarı kart gösterdi. Hüseyin Göçek, bu sezon Atiker Konyaspor’un 3. haftada deplasmanda oynadığı ve 3-1 kazandığı Antalyaspor maçında da düdük çalmıştı.

2 ÖNEMLİ EKSİK

Yeşil-beyazlı ekip, Gaziantepspor maçının son antrenmanını dün sabah yaparak hazırlıklarına nokta koydu. Temsilcimiz bu idamın arından maçın oynanacağı şehre doğru hareket ederek kampa girdi. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan son çalışmada zorlu maçın taktiği denenirken mücadelede forma giyecek ilk 11’de şekillendirildi. Konyaspor’un Gaziantep maçı öncesi iki önemli eksiği bulunuyor.  Sakatlığı süren Vukovic ve Jonsson bu zorlu maçta forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11

Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Abdülkerim Bardakçı, Douglas, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Halil İbrahim ve Rangelov.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.