Ütopya'da Kavga! Yeni yarışma Programı Ütopya'da Çağdaş, Semih'e Tokat Attı! Ütopya Kavga Videosu İzle

Ütopya'da Kavga! Yeni yarışma Programı Ütopya'da Çağdaş, Semih'e Tokat Attı! Ütopya Kavga Videosu İzle
ACUN ILICA'nın TV8'i almasıyla beraber TV8'de ekranlarında bol bol yarışma izlemeye başladık. Bu yarışmalardan birisi de ÜTOPYA denilen yabancı kaynaklı bir yarışma! Ütopya'nın son bölümünde meydana gelen bir tartışma birden bire fiziki temas haline geldi

ACUN ILICA'nın TV8'i almasıyla beraber TV8'de ekranlarında bol bol yarışma izlemeye başladık. Bu yarışmalardan birisi de ÜTOPYA denilen yabancı kaynaklı bir yarışma! Ütopya'nın son bölümünde meydana gelen bir tartışma birden bire fiziki temas haline geldi... Ütopya yarışmacısı Çağdaş, diğer ÜTOPYA yarışmacısı Semih'e tokat attı! 

Ütopya Yarışmasında Şiddet! Diskalifiye Bekleniyor 

Ütopya programında yarışmacılar arasında şiddet baş gösterdi.

 

Tv8 ekranında yayınlanan Ütopya yarışmasında şiddet uygulandı. Yarışmacılardan Semih ve Çağdaş arasında başlayan tartışma şiddetle son buldu.

 

Semih, yarışmacılardan Arda ile görüşmek isterken araya giren Çağdaş ile Semih arasında kısa süreli bir söz dalaşı yaşandı. Sinirlerine hakim olmayan Çağdaş, Semih’e tokat attı. Olay sonrasında editortyal odalarına çağrılan yarışmacılar ile ilgili karar çarşamba günü verilecek. Çağdaş isimli yarışmacının diskalifiye edilmesi bekleniyor. 


ütopya



ÜTOPYA YARIŞMASI HAKKINDA BİLGİLER VE KURALLAR 
- Ütopya'da 15 kişi yarışacak.
 
- Yarışmacılar hep birlikte ahır ile iç içe olan bir evde yaşayacak.
 
- Boş bir ahırın bulunduğu ıssız arazide hayvancılık ve tarım yaparak yaşayacaklar.
 
- Yarışma 10 ay sürecek.
 
- Yarışmacıların dış dünya ile tek bağlantıları telefon olacak.
 
- Yarışmacılara 2 inek ve 25 tavuk verilecek.
 
- Yarışmacılardan bu şartlar altında kendi hayatlarını kurmaları istenecek.
 
- Yarışmacılar 7 gün 24 saat 100'den fazla kamera ile izlenecek. Internetten takip yapılabilecek.

 
İlk olarak ısınma sorununu çözmek için sobayı kurmayı düşünen Ütopyalılar, uzun bir uğraş sonucu sobayı kurdular. Gece ise kuyudaki sudan yararlanmak için tulumbanın mekanizmasını kuran bazı Ütopya sakinleri kuyudan su çekmeyi başardılar. Sabahın ilk saatlerinde, erkenden uyanan birkaç Ütopyalı ahıra giderek inek sağdı, ahırın temizliğini sağladı ve ardından soba için odun topladı. Bütün Yarışmacıların uyanmasıyla birlikte kahvaltı için bir şeyler hazırlayıp yiyen Ütopyalılar, alacakları kararları konuşmak için bir araya geldiler. İneklerle ne yapacakları konusunda kararsızlığa düşen yarışmacılar arasında gergin bir ortam oluştu. 
 
Ütopya'da alınan ilk kararlar neler? Hangi Ütopya sakini hangi işi yapmakta daha başarılı? Bütün bunları tüm ayrıntısıyla öğrenmenize az kaldı! Çarşamba günü TV8 ekranlarında tüm sorular yanıt bulacak! 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.