Uyuşturucunun zararları tiyatro oyunuyla anlatıldı

Uyuşturucunun zararları tiyatro oyunuyla anlatıldı
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde öğrencilere uyuşturucunun zararlarını anlatan bir tiyatro oyunu sahnelendi.Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde öğrencilere uyuşturucunun zararlarını anlatan bir tiyatro oyunu sahnelendi.

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro gösterisi ile gençlere uyuşturucu madde bağımlılığının tehlikeleri anlatıldı.

Belediye konferans salonunda iki seans halinde gösterimi yapılan tiyatro oyunu, ilçedeki orta öğretim ve lise öğrencilerinin ardından halka açık olarak sahnelendi.

Program sonrasında konuşma yapan tiyatro oyuncusu Yaşar Aydınlıoğlu, “Pembe Aslında Siyahtır” oyununun gençliğe toz pembe olarak sunulan uyuşturucunun ne denli büyük bir tehlike olduğunu anlatan bir çalışma olduğunu kaydetti.

Öğrencilere uyuşturucu kullanan veya satan biriyle karşılaştıklarında polise haber vermeleri yönünde tavsiyede bulunan Aydınlıoğlu, "Eğlence ve arkadaş ortamlarında özenti ile başlayan uyuşturucunun karanlık yüzünü gençlere göstermeliyiz. Tehlikelerin yaşanmadan önlenmesi adına gençlerin tedbirli ve bilinçli olması gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.