Vali Aksoy Bağlar esnafını ziyaret etti

Vali Aksoy Bağlar esnafını ziyaret etti
Diyarbakır Valisi Aksoy:- "Amacımız halkın huzur ve güvenliğini sağlamak, eğer varsa bir sorun bunları yerinde tespit etmek"

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Bağlar ilçesindeki esnafı ziyaret ederek, sorunları dinledi.

Aksoy, beraberinde İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Bağlar İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Yasan ve Bağlar Kaymakamı Tolga Toğan ile ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Nükhet Coşkun Caddesi'ndeki esnafla çay içip sorunlarını dinleyen Aksoy, vatandaşların kandilini kutladı. Vatandaşlar da huzur ve güven ortamı konusundaki temennilerini iletti.

Aksoy, burada yaptığı açıklamada, "Amacımız halkın huzur ve güvenliğini sağlamak, eğer varsa bir sorun bunları yerinde tespit etmek, çözüm üretmek. Fırsat buldukça halkımızla esnafımızla bir arada olmak adına bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da ziyaretlerimize devam edeceğiz." dedi.

"Sur ilçesindeki bazı mahallelerde devam eden sokağa çıkma yasağının ne zaman sona ereceği" konusundaki soruya Aksoy, "Arama taraması biten ve güvenlik açısından risk oluşturmayan bölgelere kademeli olarak müsaade edeceğiz. Belirli bir tarih vermemiz şu aşamada doğru değil ama bunu yarattığımız an açıp normalleşmeyi sağlayacağız." yanıtını verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.