Vali Barut, Yıldızeli'nde ziyaret ve incelemelerde bulundu

Vali Barut, Yıldızeli'nde ziyaret ve incelemelerde bulundu
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Alim Barut, Yıldızeli ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Barut ilk...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Alim Barut, Yıldızeli ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Barut ilk olarak Kaymakam Ahmet Can Pınar'ı makamında ziyaret etti. İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Barut, daha sonra il encümen toplantısına katıldı.

Barut, kaymakamlık ziyaretinin ardından Yıldızeli Belediyesine geçerek, Belediye Başkanı Yılmaz Navruz ile bir araya geldi. Ziyaretin ardından Barut, Yıldızeli İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan el işi sergisinin açılışına katıldı.

Vali Barut, daha sonra ilçede yapımı devam eden 75 yataklı devlet hastanesi ile 12 derslikli İmam Hatip Ortaokulu inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçe gezisiyle ilgili değerlendirmede bulunan Barut, "Özellikle eğitim ve sağlık alanında devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Diğer yandan Atatürk Çeşmesi'yle ilgili de eksikleri tespit ettik ve notlarımızı aldık. Burada en kısa zamanda güzel bir çalışma yapacağız. Aşınan ve yıpranan yerlerini yaptıracağız." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.