Vali Canbolat’tan Başkan Altay’a ziyaret

Vali Canbolat’tan Başkan Altay’a ziyaret
Valiler Kararnamesi ile 13 Haziran 2016’da görevine başlayan Konya Valisi Yakup Canbolat, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a iade-i ziyarette bulundu.

Konya Valisi Yakup Canbolat, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a iade-i ziyarette bulundu. Vali Canbolat’ı makamında karşılayan Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi’nin mevcut durumu ve ilçede yürütülen faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altay, “Konya, her geçen gün gelişen sanayisi ve genç nüfusu ile Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri. Tüm resmi kurum ve kuruluşlar, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ederek, ortak akılla şehrimizi daha ileriye taşıyacağız. Sayın Valimiz Yakup Canbolat’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Konya’daki tüm yerel yönetimlerle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirten Konya Valisi Yakup Canbolat ise, “Hz. Mevlana’nın şehri Konya’da görev yapmaktan ve bu şehre hizmet edecek olmaktan mutluluk duyuyorum. Konya’yı her alanda bir adım ileriye taşımanın gayret ve çabası içerisinde olacağız” dedi.
Ziyaretin sonunda Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Valisi Yakup Canbolat’a çift cidarlı ibrik hediye etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.