Vali Canbolat’tan KONESOB’a ziyaret

Vali Canbolat’tan KONESOB’a ziyaret
Vali Yakup Canbolat, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB)'ni ziyaret etti.

KONESOB ziyaretinde Konya Valisi Yakup Canbolat'ı, Birlik Başkanı Ali Osman Karamercan, Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Haşmet Yılmaz ve Birlik Genel Sekreteri Ziya Yavuz karşıladı. Vali Canbolat daha sonra Birlik Başkanı Ali Osman Karamercan ve oda başkanlarıyla bir süre sohbet etti.
"İndirim ve promosyonlar yapılmalı"
Türkiye'nin darbe girişimiyle önemli bir süreçten geçtiğini, milli iradenin demokrasiye sahip çıktığını hatırlatan Vali Canbolat, süreç sonrasında ekonomik anlamda piyasaların rahatlaması için esnafların ekonomiyi canlı tutmasının önemine değindi. Vali Canbolat, "Darbe girişimine ve FETÖ terör örgütüne karşı kahramanca mücadele veren vatandaşlarımızı tebrik ediyoruz. Ülkemiz önemli bir süreçten geçti ve geçmeye de devam ediyor. Tehlike henüz geçmiş değil ve vatandaşlarımızın uyanık olması gerekiyor. Bu mana da tüm esnaflarımızın duyarlı olması ve ekonomiyi canlı tutmak, piyasaların hareketlenmesi için çeşitli indirim ve promosyonlar yapmasının önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.
"Esnafımız demokrasiye sahip çıktı"
Ziyarette Vali Canbolat'a KONESOB ve 84 Meslek Odası hakkında bilgi veren Birlik Başkanı Ali Osman Karamercan da, tüm esnafların ve teşkilatların darbe girişiminin karşısında dik durduğunu ve durmaya devam ettiğini söyledi. Başkan Karamercan, "Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan FETÖ terör örgütü mücadelesinde devletimizin yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz. 15 Temmuz akşamından beri halkımızla birlikte tüm esnaf teşkilatlarımız ve esnaflarımız demokrasi nöbetlerini tuttu ve milli iradeye sonuna kadar destek verdi" diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Vali Canbolat, günün anısına KONESOB yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.