Vali Erol, Şampiyon Milli Sporcuları Altınla Ödüllendirdi

Vali Erol, Şampiyon Milli Sporcuları Altınla Ödüllendirdi
İtalya'da yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda kilolarında altın ve gümüş madalya kazanan Konyalı milli sporcular, Konya Valisi Muammer Erol'u ziyaret etti.Şampiyonada...

İtalya'da yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda kilolarında altın ve gümüş madalya kazanan Konyalı milli sporcular, Konya Valisi Muammer Erol'u ziyaret etti.

Şampiyonada +70 kiloda Light Contact branşında birinci olan milli sporcu Selcan Tanrıverdi, 71 kiloda ikinci olan İzzet Arabacı, kendilerine eşlik eden Derbent Kaymakamı Arif Oltulu, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, milli takım antrenörü Hatice Coşkun ve Kick Boks Federasyonu Konya İl Temsilcisi Mehmet Güçlü ile birlikte Vali Erol'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Erol, dünya şampiyonasında derece elde eden Konyalı milli sporcuları başarılarından ötürü tebrik ederek altınla ödüllendirdi. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.