Vali Gül, Hafik'te Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Gül, Hafik'te Muhtarlarla Bir Araya Geldi
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Hafik’te köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Hafik’te köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Gül, muhtarlarla bir araya gelerek, yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları anlatmak istediklerini söyledi.

Gül, tüm çalışmaların bütçeye ve zamana göre yayılarak yapılmaya çalışıldığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Her geçen sene bir önceki seneden daha fazla hizmet yapılıyor. Millet zenginleştikçe, devlet zenginleştikçe, birliğimiz bütünlüğümüz istikrarımız muhafaza edildiği müddetçe daha da çok bu hizmetler gelecek. Bu sene toplamda 97 bin metrekare parke taşı verildi bu gerçekten çok önemli bir rakam."

Sivas'ta içme suyu sıkıntısının yaz aylarında artış gösterdiğini belirten Gül, "Bizim mazeret üretmekten ziyade sizin sorunlarını çözmemiz lazım. Size bu suyu getirmemiz lazım ama bir şartla. 'Su yetmiyor' diyen köylerin mutlaka sayacı olması lazım. Yani sayaç takmazsak Kızılırmak'ı bağlasak bile köye yine su yetmeyecek." ifadelerini kullandı.

Toplantı süresince muhtarların talep ve önerileri görevlilerce not alındı.

Toplantıya Hafik Kaymakam Vekili ve Doğanşar Kaymakamı Mustafa Serin, Belediye Başkanı Mitat İlhan, ilçe protokolü, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.