Vali Özkan pazar yerlerini denetledi

Vali Özkan pazar yerlerini denetledi
Vali Vahdettin Özkan, İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Pazar Yerleri" genelgesi kapsamında; açık olan pazaryerlerinde alınan COVİD-19 tedbirlerini yerinde inceledi.

Vali Vahdettin Özkan,  İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Pazar Yerleri" genelgesi kapsamında; açık olan pazaryerlerinde alınan COVİD-19 tedbirlerini yerinde inceledi.

Vali Özkan denetimler sırasında, rehberlik edici ve vatandaşlarımız ile pazar esnafını kurallara uymaya davet etti.

Pazar esnafı ile bir süre sohbet eden Vali Özkan, esnaf ve vatandaşlarımıza sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

f3.jpg

Pazaryeri denetimleri sırasında açıklamalarda bulunan Vali Vahdettin Özkan; “Bugün Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de pazaryerlerimizde, pazarcı esnafımız tarafından vatandaşımıza hizmet sunulmaktadır. Özellikle sebze-meyve ihtiyacının karşılanması için üreticilerimizin elinde bulunan mevsimlik sebze meyvelerin müşteri ile buluşturulması ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi açısından önem arz ediyor. Bu çerçevede özellikle kaymakamlığımızın koordinasyonunda, belediyelerimiz, pazarcı esnafımızın temsilcileri, meslek odalarımız, kolluk birimlerimiz ve vatandaşlarımızla beraber birbirimize yardımcı olmak suretiyle bu faaliyeti icra ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Pandemi ile mücadeleye vatandaşlarımızın kurallara uyarak destek vermesinin önemine değinen Vali Özkan; “ Kurallara ağırlıklı olarak riayet eden bütün Konyalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kurallara uyarak bu virüs bertaraf olur.  Kamu sağlığı olumlu bir mecraya girmiş olur.” dedi.

Vali Vahdettin Özkan; “Vatandaşlarımıza en güzel hizmeti götürmek ve bulaş riskini en aza indirmek için İçişleri Bakanlığımızın koordinasyonunda, kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz ve bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızla beraber çalışmalarımızı titizlikle yürüteceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.