Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi
Bilecik Valiliğine atanan Büyükakın:- "Kocaelili olduğumuz için Kocaeli'yi çok sevdiğimiz için bir burukluk var ama Bilecik gibi müstesna bir şehirde başlamanın da ayrı bir mutluluğu var"

KOCAELİ (AA) - Bilecik Valiliği görevine atanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, "Kocaelili olduğumuz için Kocaeli'yi çok sevdiğimiz için bir burukluk var ama Bilecik gibi müstesna bir şehirde başlamanın da ayrı bir mutluluğu var." dedi.

Büyükakın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamu hizmeti yapan insanlar için görevin nerede yapıldığının önemi olmadığını belirtti.

Bilecik'in Türkiye'nin çok önemli illerinden biri olduğunu vurgulayan Büyükakın, şunları söyledi:

"Türkiye'nin kuruluşuna, Osmanlı'nın kuruluşuna, Osmanlı'nın tarihine dolayısıyla Türkiye'nin tarihine başkentlik yapmış bir şehrimiz. Dolayısıyla böyle bir yerden başlamanın ayrı bir gururu da var bizim için. Kocaelili olduğumuz için Kocaeli'yi çok sevdiğimiz için bir burukluk var ama Bilecik gibi müstesna bir şehirde başlamanın da ayrı bir mutluluğu var. O da yüreğimize su serpiyor. Kocaeli'yi özleyeceğiz ama Bilecik'i seveceğimizi düşünüyorum. Önemli olan güzel hizmetler yapmak, hoş bir seda bırakmak."

Daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yapan 2 kişinin daha vali olarak atanmasına ilişkin ise Büyükakın, "Bu Sayın Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'nun ne kadar başarılı bürokratları seçtiğini gösteriyor." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.