Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi
Muğla Valiliğine atanan Civelek:"Marka kent Muğla'da tüm taraflar, kurumlar ve basın mensupları ile el ele vererek, en iyi hizmeti sunmak için çaba göstereceğim"

MUĞLA (AA) - Muğla Valiliğine atanan Esengül Civelek, "Marka kent Muğla'da tüm taraflar, kurumlar ve basın mensupları ile el ele vererek en iyi hizmeti sunmak için çaba göstereceğim." dedi.

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muğla Valisi Amir Çiçek merkeze, Kırklareli Valisi Esengül Civelek ise Muğla Valiliğine atandı.

Türkiye'nin ilk kadın valisi Lale Aytaman'dan sonra Muğla Valiliğine atanan Civelek, kentteki ikinci kadın vali olarak görev yapacak.

Vali Civelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muğla'da görev yapmanın heyecanı içerisinde olduğunu söyledi.

Muğla halkına selam ve sevgilerini ileten Esengül Civelek, "Muğla'da görev yapacağım için heyecanlı ve mutluyum. Tüm Muğlalı hemşehrilerimin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum." diye konuştu.

Muğla'ya en iyi hizmeti sunabilmek çaba göstereceğini vurgulayan Civelek, şöyle konuştu:

"Muğla'ya atanmamın onur, gurur ve mutluluğu içindeyim. Yüce Rabb'im beni utandırmasın. Beni bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya teşekkür ediyorum. Marka kent Muğla'da tüm taraflar, kurumlar ve basın mensupları ile el ele vererek, en iyi hizmeti sunmak için çaba göstereceğim."

Esengül Civelek, Ramazan Bayramı sonrasında Muğla'daki görevine başlamayı planladığını da dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.