Valilikten Erol’a veda iftarı

Valilikten Erol’a veda iftarı
Valilikten Erol’a veda iftarı

Vali Muammer Erol için iftar yemeği düzenledi. İkonia Garden Düğün ve Kongre Merkezinde gerçekleşen iftara Tahir Akyürek, Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, oda başkanları ile çok sayıda protokol üyesi katıldı. Vali Yardımcısı ve Karatay Kaymakamı Bekir Yılmaz, “Birlikte çalıştığımız süre içerisinde edinmiş olduğumuz bilgi birikimi tecrübe bizim acımızdan çok değerlidir “ ifadelerini kullandı.

valilikten-erol’a-veda-iftari-1.jpgvalilikten-erol’a-veda-iftari-2.jpg

Tahir Akyürek ise “ Sayın Valimiz ile Büyükşehir Yasasını birlikte yürüttük ve Sayın valimizin bilgisinden, tecrübesinden istifade ettik. Sayın valimizin Konya’yı unutmamasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Muammer Erol ise “ Hayırla anılmak üzere Konya’dan ayrılıyorum. Konya’da çok sevdiğim ve tanımaktan memnun olduğum güzel gönüllü insanlardan ayrılmak zor olacak. Burada olan olmayan tüm güzel yürekli kardeşlerime ve Konyalıları sevdim ve sevmeye devam edeceğim. Bundan sonrada bugüne kadar olduğu gibi daha fazla birbirini sevelim” dedi. (Muhammed Esad Çağla)

valilikten-erol’a-veda-iftari-3.jpgvalilikten-erol’a-veda-iftari-4.jpgvalilikten-erol’a-veda-iftari-5.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.