Van'da bombalı araçla saldırı

Van'da bombalı araçla saldırı
PKK'lı teröristler bayramın ilk günü Van kent merkezinde bomba yüklü aracı infilak ettirdi, saldırıda 2'si ağır 19 kişi yaralandı.

Patlama saat 10.50'de halkın bayram sevincini yaşadığı kentin en merkezi yeri olan Beşyol Mevkii'nde meydana geldi.

2'Sİ AĞIR 27 YARALI

Van Emniyet Müdürü Suat Ekici, Van'daki terör saldırısına ilişkin, "AK Parti İl Binası önündeki polis noktasına bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 2'si ağır 27 kişi yaralandı." dedi.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Van Valiliği'ne 200 metre uzaklıkta, işyerlerinin yoğun olduğu ve Ak Parti il binasının da bulunduğu yerdeki kulakları sağır eden patlamayla birlikte, ortalık savaş alanına döndü. Çok sayıda kişi yaralanırken, çevredeki binalar büyük hasar gördü, araçlar ve binalardan alevler yükseldi.

Bölgeye güvenlik güçleriyle, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan çok sayıda kişi ambulanslarla hastanelere taşınırken, itfaiye ekipleri ve TOMA'lar alevleri söndürdü. Güvenlik güçleri çevrede önlem alarak, patlamayı gerçekleştiren PKK'lı teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.