Van'da Kaybolan Çocuk

Van'da Kaybolan Çocuk
Van'ın Gürpınar ilçesinde önceki gün evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın annesi, bugün dünyaya gelen kız çocuğuyla Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evine ağlayarak geldi

Gürpınar ilçesinde önceki gün evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın annesi, bugün dünyaya gelen kız çocuğuyla Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evine ağlayarak geldi.

Gece geç saatlerinde rahatsızlanarak eşi Erkan Aslan tarafından hastaneye kaldırılan ve burada bir kızı çocuğu dünyaya getiren Hatice Aslan ve bebeği taburcu edildi.

Ayakta durmakta güçlük çeken acılı anne, Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evinin kapısında bir süre komşusuna bıraktığı evin anahtarını beklerken gözyaşlarına hakim olmadı. Bebeğini kucağına almakta güçlük çeken anne Aslan'ın yeni doğan kızını yakınları kucakladı.

Önceki gün evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir'i arama çalışmaları devam ederken, kızlarının üzüntüsünü yaşayan aile, yeni doğan çocuklarının sevincini ise buruk yaşadı.

Gürpınar Belediye Başkan Yardımcısı Yıldız Çetin, Aslan ailesini ziyaret ederek anneyi teselli etmeye çalıştı. Ziyaret esnasında yeni doğan bebeğinin başında ağıtlar yakan Hatice Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Tek istediğim Nehir'dir. Nehir bulunsun başka bir şey istemem. Kimse Nehir'in yerini tutamaz. Yeni bebeğime şu ana kadar hiç isim düşünemedim" diye konuştu.

Öte yandan, küçük kızı arama faaliyetlerine hava şartlarının kötü olması nedeniyle yarına kadar ara verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.