Vatan Bayrak Aşkıyla Meydanlar Dolup Taşıyor

Vatan Bayrak Aşkıyla Meydanlar Dolup Taşıyor
Seydişehir’de Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin ardından başlatılan Milli İrade nöbeti Belediye Meydanı’nda devam ediyor...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir’de Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin ardından başlatılan Milli İrade nöbeti Belediye Meydanı’nda devam ediyor.

Ellerinde Türk bayraklarıyla Belediye Meydanına akın eden kadın-erkek, genç-yaşlı, çocuk binlerce Eti Alüminyum A.Ş. çalışanları ve vatandaşlar, sloganlar atarak darbe girişimini protesto etti.

Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar, "Dik dur, eğilme, bu millet seninle" ve "Darbeye Hayır İdam İsteriz" sloganları attı.

Çelik İş sendikası ve Eti Alüminyum A.Ş. emekçilerinin destek verdiği Milli İrade nöbetinin 11. gününde Çelik İş Sendikası Başkanı Murat Özkal, vatan ve bayrak için hiç düşünmeden canlarını ve kanlarını vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Milli İrade nöbetinde kendilerini yalnız bırakmayan meydanları dolduran vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;’’  bu memleket, bu vatan, bu bayrak işçisiyle, emekçisiyle, çiftçisiyle, emeklisiyle, memuruyla, esnafıyla hepimizin. Ben çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun’’dedi.

Belediye Meydanında devam eden Milli İrade nöbetine Ak Parti Konya Milletvekili Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Ünal, Beyşehir Kaymakamı Kadir Ulusoy, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ak Parti İlçe Başkanı    Mustafa Şenol, Şırnak eski Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz ve Beyşehir Müftüsü katılarak destek verdi.

15 Temmuz akşamı başlayan Milli İrade Nöbetinin 11. gününde de meydanları hınca hınç dolduran vatandaşlara  Seydişehir Belediyesi su, çay ve çeşitli  ikramlarda bulundu. (Süleyman Sayan)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.