Vatandaş maske bulamıyor

Vatandaş maske bulamıyor
Kod ile ücretsiz maske temin edileceğinin açıklanmasının ardında, maskelerin getirilmediğini ve piyasada satın alınacak maske bulamadıklarını iddia eden vatandaşlar sosyal medyada isyan etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden alınmaya başlarken, eczanelerden de kod ile maske alınacağı açıklanmıştı. Ancak vatandaşlar kendilerine maske gelmediğini dile getirirken alacak maske de bulamadıklarını belirtti.

MASKE YOK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden alınmaya başlarken, eczanelerden de kod ile maske alınacağı açıklanmıştı. Bunun üzerine 20-65 yaş arası vatandaşlar telefonlarına gelen kod ile eczanelerden ücretsiz maske temin edebilecekti. Başvuru yapan ancak bir sonuç alamayan vatandaşların sosyal medyadaki gündemi maske bulunamaması oldu. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar PTT’nin başvurusu sonrası maske getirmediğini, piyasada ise ücretle alabilecekleri maskenin bulunmadığını ifade ederek isyan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum