Ve O Güzel Sunucu Evleniyor!

Ve O Güzel Sunucu Evleniyor!
Ekranların sevilen yüzü ünlü sunucu Ebru Gediz'de evliler kervanına katılıyor.ünlü oyuncu 6 aydan sonra evlilik kararı aldı.Ebru Gediz evlilik çıkışıyla gündeme bomba gibi düştü.

Ekranların sevilen yüzü ünlü sunucu Ebru Gediz uzun bir süredir birlikte olduğu Koç Holding üst düzey yöneticilerinden Divan Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Faruk Öztunç ile evlilik kararı aldı.Güzel sunucunun ne zaman dünya evine gireceği ise belli oldu.

Ünlü sunucu Ebru Gediz Haziran ayında dünya evine girecek.Güzel sunucu Koç Holding üst düzey yöneticilerinden Divan Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Faruk Öztunç ile hayatını birleştirecek. Yıllardır özel hayatıyla ilgili hiç gündeme gelmeyen Ebru Gediz, ilk defa evlilik için 'evet ' dedi.

 

 

 

Çift Aralık ayında aile arasında sade bir nişan töreni yapmaya karar verdi. Ebru Gediz – Faruk Öztunç çifti 6 Haziran 2015 tarihinde dünyaevine girecekler.


 

 

 

 Ekranların sevilen yüzü ünlü sunucu Ebru Gediz uzun bir süredir birlikte olduğu Koç Holding üst düzey yöneticilerinden Divan Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Faruk Öztunç ile evlilik kararı aldı.Güzel sunucunun ne zaman dünya evine gireceği ise belli oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.