VE POLİS ZAMAN GAZETESİNDE

VE POLİS ZAMAN GAZETESİNDE
İstanbul ve bazı illerde eş zamanlı olarak 'paralel yapı' iddialarına yönelik operasyon başladı. İstanbul Eski Terörle Mücadele Şube Müdürü ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder de gözaltına alınan isimler arasında.

İstanbul ve bazı illerde eş zamanlı olarak 'paralel yapı' iddialarına yönelik operasyon başladı. 32 isim hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi. CNNTürk muhabirinin verdiği bilgiye göre Ekrem Dumanlı, Nuh Gönültaş, Mutlu Ekizoğlu, Hidayet Karaca gibi isimler hakkında da gözaltı kararı var.

YAPIMCI VE YÖNETMEN GÖZALTINDA

Aralarında İstanbul’un da bulunduğu bazı illerde başlatılan ’Paralel Yapı’ operasyonu kapsamında Eskişehir’de Samanyolu TV’nin yapımcısı Salih Asan ve yönetmeni Engin Koç’u gözaltına alındı.

Jandarma ve polis ekipleri bugün saat 06.00 sıralarında merkez Tepebaşı İlçesi’nde ’Sungurlar’ ve ’Tek Türkiye' dizilerininde  yapımcısı Salih Asan’in evine geldi. Görevliler, Asan’ı gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. 

 

Aynı saatlerde yine Samanyolu TV’de yayınlanan ’Sungurlar’ dizisinin yönetmeni Engin Koç, merkez Odunpazarı İlçesi’ndeki evinde gözaltına alındı. Koç ve Asan’ın sağlık kontrolünden geçirilmesinden sonra İstanbul’a götürülecekleri ifade edildi.

 

ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖZALTINDA

 

İstanbul Eski Terörle Mücadele Şube Müdürü ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder gözaltına alındı.

 

POLİS MEMURU DA GÖZALTINDA İDDİASI

 

Sosyal medyada ise bir avukat polis memuru müvekkili Ç.Ö.'nün gözaltına alındığını yazdı. Gözaltına alınan bir kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

POLİSLER ZAMAN GAZETESİNDE

Polis ekiplerinin İstanbul'da Zaman gazetesi binasına geldiği öğrenildi. İHA'nın geçtiği haberde ise Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın evinde arama yapıldığı öne sürüldü. Bu iddia teyit edilmedi. 

CNNTürk'ün son dakika verdiği bilgiye göre Samanyolu Grup Başkanı Hidayet Karaca, avukatıyla birlikte emniyete gidiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.