Vefat eden Erenoğlu için hastanede tören düzenlendi

Vefat eden Erenoğlu için hastanede tören düzenlendi
KARAMAN (AA) - Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu için Karaman Devlet Hastanesi önünde...

KARAMAN (AA) - Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu için Karaman Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Karaman Valisi Murat Koca, yaptığı konuşmada, Erenoğlu ile 1,5 yıl görev yaptığını söyledi.

Kendisinin iyi bir idareci olduğunu belirten Koca, "Çok iyi bir insandı. İyi bir idareciydi. Çok güzel günlerimiz geçti. Genç yaşta Rabbim emanetini teslim aldı. Önden gidenlerle cennette buluştursun." dedi.

Hastane Başhekimi Orhan Fesçekoğlu ise Erenoğlu'dan çok şey öğrettiğini ifade ederek, "Karaman için çok çalıştı. Karaman'ı çok seviyordu. İnanın çok mükemmel bir insandı. Onun iyiliğini tarif etmek mümkün değil. Mekanı cennet olsun." diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Erenoğlu'nun dayısı, TBMM 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, cenaze namazını kıldırdı.

Ardından Erenoğlu'nun cenazesi defnedilmek üzere memleketi Kocaeli'ne gönderildi.

Törene, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, daire müdürleri, sağlık çalışanları ile Erenoğlu’nun yakınları katıldı.

Erenoğlu, 28 Nisan Perşembe günü halı saha maçı sonrası kalp krizi geçirmiş, Karaman Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. 29 Nisan Cuma günü de ambulans helikopterlerle Konya'ya sevk edilen Erenoğlu, burada vefat etmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.