Vestel, Uluslararası Dizayn Yarışmasında 5 ödül kazandı

Vestel, Uluslararası Dizayn Yarışmasında 5 ödül kazandı
A Design Award&Competition Endüstriyel Tasarım Yarışması'nın Dijital ve Elektronik Cihazlar Tasarım Ödülü kategorisinde 5 ürün kazanan şirket, bu alanda Türk firmaları arasında başı çekti

İSTANBUL (AA) - Vestel, ödülleri tasarım alanında kalite ve mükemmeliyetin belgesi olarak bilinen A Design Award&Competition Endüstriyel Tasarım Yarışması'nın Dijital ve Elektronik Cihazlar Tasarım Ödülü kategorisinde 5 ürün kazandı. Şirket, bu yarışmadan 2016'da en çok ödül kazanan Türk firması oldu.

Vestel'den yapılan açıklamada, İtalya'dada gerçekleşen yarışmada her yıl 80 farklı kategoride yüzlerce markanın değerlendirildiği belirtildi. Yarışmaya katılan çalışmaların 3 farklı jüri ekibi tarafından işlevsellik, ergonomi, mühendislik, sunum, inovasyon ve teknoloji gibi çeşitli başlıklar altında incelendiği bildirildi.

Açıklamada, tüm başlıklar altında gerçekleştirilen kapsamlı değerlendirmeler sonucunda Vestel'in toplam 5 ürünü ile Design Award&Competition Endüstriyel Tasarım Yarışması ödüllerine layık bulunduğu kaydedildi.

Yarışma kapsamında "Golden A Design Award" kategorisinde Swing 65 UHD TV ile ödül kazanan şirket, "Silver A Design Award" kategorisinde ise Vdrop 55 UHD TV, Twin Tower 65 UHD TV, Venüs Leo Smartphone ve Venüs Vega 5,7 Premium Smartphone ürünleriyle ödüle değer görüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.