VİOP'ta endeks kontratı güne düşüşle başladı

VİOP'ta endeks kontratı güne düşüşle başladı
İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) haziran vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yaklaşık yüzde 0,15 düşüşle...

İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) haziran vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yaklaşık yüzde 0,15 düşüşle başladı.

Açılışta en düşük 97.250 puanı gören endeks kontratı, şu dakikalarda önceki kapanışın 175 puan altında, 97.300 seviyelerinde dengelendi. Dün gün içinde 96.525 puana kadar gerileyen endeks kontratı, bu seviyelerden gelen tepki alımlarıyla toparlayarak yüzde 0,03 azalarak 97.475 puandan kapanmıştı.

Analistler, bugün veri gündeminin zayıf olduğunu belirterek, küresel piyasalardaki risk iştahı ve petrol fiyatlarının seyrinin takip edileceğini, teknik açıdan endeks kontratının 96.500 seviyesinin destek, 98.400 seviyesinin direnç konumunda olduğunu kaydediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.