VIP salonlarıyla Ali Yıldız’da kendinizi özel hissedin

VIP salonlarıyla Ali Yıldız’da kendinizi özel hissedin
VIP hizmetleriyle erkek kuaförü alanında faaliyet gösteren Ali Yıldız, salonunda yetişkinlere ve küçük çocuklara hizmet vermeye devam ediyor.

VIP hizmetleriyle erkek kuaförü alanında faaliyet gösteren Ali Yıldız, salonunda yetişkinlere ve küçük çocuklara hizmet vermeye devam ediyor. Geniş ve ferah bir alanda misafirlerini ağırladığını belirten Ali Yıldız, “ Geniş ve ferah bir salona sahibiz. Burada verdiğimiz hizmetler saç ve sakal kesimi, cilt bakımı, manikür-pedikür, lazer epilasyon, protez saç ve çocuklara özel bölümümüzde aileler çocuklarının saç kesim işlemlerini rahatlıkla yaptırabilirler” dedi.

dsc-0194.jpg

dsc-0196.jpg

Erkelere özel sunmuş olduğu VIP cilt bakımı, lazer epilasyon ve çocuk bölümüyle hizmetleriyle Meram Havzan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Ali Yıldız, sektörde göstermiş olduğu başarılarla birçok ödülün sahibi oldu. Küçük yaşta başladığı mesleğinde zamanla büyüyerek kendi işletmesinin sahibi olduğunu aktaran Ali Yıldız, “Mesleğime 2006 yılında başladım. 5 yıl kadar çalıştıktan sonra kendi salonumu açmaya karar verdim. 2011 yılında ilk salonumu açtım. Bu salonumuz 12-13 metrekarelik bir alana sahipti ve 2 koltukla hizmet veriyorduk. Daha sonra zamanla işlerimiz büyüdü. Koltuk sayımızı 5’e kadar çıkardık. Salonumuzun yeterli gelmediğini düşündük. Müşterilerimizde bizden daha kaliteli ve uygulanan işlem sayısının arttırabileceğimiz bir salon istiyordu. Tüm bunları göz önünde bulundurarak daha büyük bir salona geçtik. Nalçacı Caddesi’nde açtığımız şubemiz 6 koltuktan oluşuyordu. Ayrıca, bu şubemiz Konya’nın VIP çocuk koltuğuna sahip tek erkek kuaför salonuydu. Buradaki ortaklarımdan ayrılıp Meram’da Konya’nın en büyük erkek kuaförünü açtım. Bu son açtığımız salonumuz ise 330 metrekare alana sahip. İçerisinde cilt bakım salonu, lazer epilasyon salonu ve çocuk bölümü olan yeni bir salon bulunuyor” diye konuştu.

dsc-0220.jpg

dsc-0227.jpg

ERKEKLERE ÖZEL A’DAN Z’YE HİZMET

Geniş bir salonda erkeklerin ihtiyacı olan tüm hizmetleri verdiklerini söyleyen Ali Yıldız, “Salonumuzda çok rahat bir ortamdan oluşan konseptimiz var. Geniş ve ferah bir salona sahibiz. Burada verdiğimiz hizmetler saç ve sakal kesimi, cilt bakımı, manikür-pedikür, lazer epilasyon, protez saç bölümü ve çocuklara özel bölümümüzde aileler çocuklarının saç kesim işlemlerini rahatlıkla yaptırabilirler. Aileler çocuk kesim koltuğumuz arabalı olduğu için çocuklar saç kestirmeden korkmuyor rahatlıkla işlemlerini yaptırabiliyor” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-06-01-at-23-48-16-1.jpeg

DAMATLARA ÖZEL VIP SALON

Damatların en özel günlerine profesyonel hizmetlerle rahatlıkla hazırlanabileceği VIP odalarının olduğunu belirten Ali Yıldız, sözlerine şu şekilde devam etti: “Damatlara özel odamız bulunuyor. Damatlar bir gün öncesinde buraya geliyor. Saçların kesimi ve provası yapılıyor. Saç modeline karar verildikten sonra düğün günü geldiğinden cilt bakımları yapılıyor. Damat makyajı dediğimiz erkek makyajı yapıyoruz. Damatlarımız daha şık oluyor ve özgüvenleri artıyor. Ayrıca damatların rahatlıkla giyinebileceği odamız bulunuyor.”

YILDIZ: MODA GEÇİCİ STİL KALICIDIR

Saç modelinde yeniliği takip ettiklerini söyleyen Ali Yıldız, şu ifadelere yer verdi: “Yaklaşık 5 yıldır erkek saç kesiminde yanlar sıfır üstler daha uzun maskülen modeller moda. Salonumuzda hizmet verirken modayı takip ediyoruz. Yeni olan, çok tercih edilen modelleri yakından takip ediyoruz. Perma modellerde yeni yeni moda olmaya başladı. Salonumuzda boyama işlemlerinde de hizmet veriyoruz. Son yıllarda özellikle gri moda oldu. Özellikle griye boyatmak isteyenler işin ehline boyatmalılar. Saçın yanma riski çok yüksek. Şunu hep söylerim, ‘Moda geçici stil kalıcıdır’. Kişilerin kendine özgü stili hep olmalıdır. Ama bu sırada yine de modayı takip etmekte fayda var.”

EĞİTİM ÖNEMLİ FAKTÖR

Diğer firmalardan ayrılan yönlerinin işini severek yapıyor olması ve personellerinin eğitilmesinin olduğunun altını çizen Ali Yıldız, “Bizi diğer firmalardan ayıran en önemli yönümüz ise işimizi çok severek yapıyor oluşumuz. Kalite, hijyen, güler yüz ve samimiyet bir işlem için olmazsa olmaz şeylerin başında geliyor. Birlikte çalıştığım ekip arkadaşlarıma ilk olarak eğitim veriyorum. Eğitim olmazsa olmazımız. Ekip arkadaşlarımın işini en iyi şekilde yapması için gerekli eğitimin tümü veriliyor” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2023-06-01-at-23-48-16.jpeg

ÖZVERİ BERABERİNDE BAŞARIYI GETİRİYOR

Katıldığı yarışmalarda büyük başarılar elde ettiğinin vurgusunu yapan Ali Yıldız, “Vermiş olduğumuz hizmetler doğrultusunda ödüller aldık. Ukrayna Kiev’de üçüncülük, Türkiye’de birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülüne sahip oldum. Türkiye Kuaförler ve Berberler Federasyonu ile katıldığımız EuroCup Dünya Kuaförler ve Berberler Yarışması’nda üçüncü oldum. Türkiye geneli düzenlenen yarışmalarda jüri üyeliği ve Türkiye Kuaförler ve Berberler Federasyonu’nda protez saç eğitmenliği yapıyorum” sözlerine yer verdi.

BÜYÜMEK HEDEFLERİN ARASINDA YER ALIYOR

Geleceğe yönelik hedeflerinin arsında şube sayısını arttırmayı ve alanında eğitim almış daha çok personel yetiştirmek olduğunu ifade eden Ali Yıldız, “ İlk kurulduğumuzdan bu yana hep büyüyen bir firmayız. Şube sayımızı kalitemizi bozmadan arttırmayı hedefliyoruz. Meslektaşlarım konusunda da işi bilen eğitimli, kaliteli personeller yetiştirmeyi amaçlıyorum. Vermiş olduğum mesleki eğitimleri arttırmayı planlıyorum. İşim konusunda takıntılı olduğum bazı noktalar var. İşimi en iyi şekilde yapmayı seviyorum. Personellerimi bu konuda hep uyarıyorum. Hijyen, güler yüz ve özverili çalışmayı prensiplerim arasında bulunuyor. Aslında benim için en önemlisi eğitimdir. Eğitim olmazsa olmazımızdır. Ucuz olan hiçbir zaman için kaliteli değildir. Ucuza alınan hizmette kaliteli değildir. Salonumuzda 15 kişilik bir ekiple hizmet veriyoruz. Aynı anda 13 kişiye kadar hizmet veriyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.