Vladimir Putin'i çikolata yaptılar!

Vladimir Putin'i çikolata yaptılar!
Rusya’da Devlet Başkanı Vladimir Putin’in adını taşıyan çikolatalar üretildi.

Rusya'da Devlet Başkanı Vladimir Putin'in adını taşıyan çikolatalar üretildi. Sürpriz çikolatalar önce Novosibirsk kentinde mağazaların vitrinlerinde boy gösterdi. Sonra ise St.Petersburg, Barnaul ve Yekaterinburg'da da Putin çikolataları görücüye çıktı.
 

Rus basının haberine göre "Başkan. İyi kalpli insan" adı taşıyan çikolata serisini St.Petesburg merkezli "Shokobosk" şekerleme fabrikası üretti. Şirketin internet sitesinde bu çikolataları alan insanların ülkenin gayri safi milli hasılasını artıracağı bildirildi.

Putin çikolatalarının fiyatları 150-200 ruble, yani 7,5-9,9 TL arasında değişiyor. Çikolatanın üç çeşidi bulunuyor: zarif, iyi, acı.

Putin'in basın sözcüsü Dmitri Peskov daha önce yaptığı açıklamada Devlet Başkanının kendi görüntüsünün ticarileştirilmesini onaylamadığını bildirmişti. Putin kendisi de İTAR TASS'a verdiği son röportajında bunu doğrulamıştı. Ancak üreticiler Putin'in görüntülerinin olduğu tişört, sırt çantası ve çikolata üretimini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.