Vodafone'dan Kobi'lere Uzaktan Eğitim Fırsatı

Vodafone'dan Kobi'lere Uzaktan Eğitim Fırsatı
Vodafone, KOBİ'lere her an her yerden uzaktan eğitim fırsatı sunuyor. Toplamda 500'den fazla eğitimin bulunduğu platformda tüm eğitimler Red Business'lılara ilk ay ücretsiz

İSTANBUL (AA) - Vodafone, KOBİ'lere her an her yerden uzaktan eğitim fırsatı sunuyor. Toplamda 500'den fazla eğitimin bulunduğu platformda tüm eğitimler Red Business'lılara ilk ay ücretsiz olarak sunuluyor.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamaya göre şirket, "Vodafone İş Ortağım" çatısı altındaki işletmeleri yarına hazırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda şirket, Enocta iş birliği ile hayata geçirdiği Vodafone E.Kobi Eğitim Platformu ile işini yarına hazırlayan KOBİ'lere her an her yerden uzaktan eğitim fırsatı sunuyor.

Toplamda 500'den fazla eğitim başlığıyla KOBİ'lerin yanında olan platform, "Dijital Dönüşüm", "Büyümenin Yolu: Verimlilik ve Üretkenlik, Büyüyen KOBİ Yol Haritası", "Finansman Erişimi ve Yönetimi", "İşin Kuralları: Mevzuat ve Standartlar Ne Diyor?", "Başarılı Bir Yönetici Olmanın Sırları", "Yönetimde Kurumsallaşmanın Sırları", "İş Hayatında Başarının Püf Noktaları", "Müşteriye Erişmek ve Yönetmek" gibi ana başlıklarda eğitimler sunuyor.

Verilen bilgiye göre, platformdan enoctakobi.com’'a girip kayıt olarak yararlanılabilirken, tüm eğitimler Red Business'lılara ilk ay ücretsiz olarak sunuluyor. Platforma kayıt olan KOBİ’ler, eğitimden yararlanmasını istediği çalışanların sayısını belirleyerek, 3-5-10-15 ve 20 kişilik paketlerden birini satın alabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu kapsamda, Vodafone İş Ortağım çatısı altındaki işletmelere her an her yerden hizmet verecek Vodafone E.Kobi Eğitim Platformu adını verdiğimiz uzaktan eğitim sistemini hayata geçirdik. Bu platform sayesinde KOBİ'ler çalışanlarını çok daha hızlı ve etkin bir şekilde eğitme fırsatı bulacak. Böylece KOBİ'ler hem zamandan hem de maliyetten tasarruf edecek.

Vodafone olarak KOBİ'lerle etkin iletişim kurmayı ve iş birliği yapmayı önceliklendiriyor, onların potansiyellerini hayata geçirme konusunda önemli adımlar atıyoruz. Hizmete sunduğumuz bu platform da bunun en son örneği. Sürdürülebilir bir KOBİ ekosistemi yaratma hedefiyle KOBİ’lerin yanında olmaya devam edeceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.