Voleybol: Kadınlar CEV Challenge Kupası

Voleybol: Kadınlar CEV Challenge Kupası
Bursa Büyükşehir Belediyespor, Belçika'nın Asterix Kieldrecht ekibi ile yapacağı çeyrek final rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası'nda 24 Şubat Çarşamba günü Belçika'nın Asterix Kieldrecht ekibi ile yapacağı çeyrek final rövanş maçının hazırlıklarına devam etti.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu'ndaki antrenmanda yeşil-beyazlı takım, kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Başantrenör Dragan Nesic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belçika temsilcisinin genç ancak çok iyi bir takım olduğunu, çarşamba günü rakibe saygı duyarak mücadele edeceklerini söyledi.

Deplasmanda oynadıkları ilk maçı 3-0 kazandıklarını anımsatan Nesic, kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları karşılaşmayı da alarak bir üst tura çıkmak istediklerini kaydetti.

Nesic, Bursa Büyükşehir Belediyespor'un geçen yıl CEV Challenge Kupası'nı kazandığını anımsatarak, "Geçen senenin şampiyonu olarak üzerimizde ciddi bir sorumluluk ve baskı hissediyoruz. Ancak bu baskının altından kalkarak başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.