Volkan Şen Konyaspor'da

Volkan Şen Konyaspor'da
Ara transferin flaş takımı Atiker Konyaspor, transfer döneminin son gününde Volkan Şen'i kadrosuna kattı.

Transferin son günlerini hızlı geçiren Atiker Konyaspor, transfer döneminin son gününde Volkan Şen'i kadrosuna kattı.

Sezon başında Trabzonspor'a transfer olan ancak burada istediği forma şansını bulamayan Volkan Şen, Atiker Konyaspor ile anlaştı. Bordo-mavili ekipte bu sezon sadece 4 maçta forma giyebilen 30 yaşındaki futbolcu sezon sonuna kadar Atiker Konyaspor forması giyecek.

VOLKAN ŞEN KİMDİR?

7 Temmuz 1987 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen ve Bursaspor’un altyapısında futbola başlayıp 2005 yılında burada profesyonel olan Volkan Şen, 2011 yılında Trabzonspor’a transfer oldu. Trabzonspor’da bekleneni veremeyen ve buradan kötü bir şekilde ayrılıp yuvaya dönen yıldız oyuncu, Bursaspor’da Şenol Güneş yönetiminde adeta küllerinden doğdu.

Bursaspor’da gösterdiği müthiş performans sonrası Fenerbahçe’nin radarına giren Volkan Şen, 2 milyon 750 bin euro karşılığında sarı lacivertli takıma transfer oldu. 2 yıl forma giydiği sarı lacivertlilerde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Şen, bu sezon başında Fenerbahçe’yle olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshedip yeniden Trabzon'un yolunu tuttu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.