Vücut geliştirmecilerden havalimanında gösteri

Vücut geliştirmecilerden havalimanında gösteri
- Avrupa Şampiyonası'nın düzenleneceği Barcelona'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen sporcuların sergiledikleri gösteri ilgiyle izlendi- Milli sporcu Gülizar Tüfenk:- "Bu sporu seviyorum. Sağlık için tüm bayanlara tavsiye ediyorum"

İSTANBUL (AA) - İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonası'na katılacak milli takımın sporcuları, seyahat öncesi Atatürk Havalimanı'nda gösteri yaptı.
Kafilenin bilet işlemlerinin tamamlanmasının ardından sporcular terminalde performanslarını sergiledi. Havalimanında bulunan yerli ve yabancı yolcular, ilgiyle izledikleri gösteriden sonra sporcuları alkışladı.
Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şirin burada yaptığı açıklamada, sporcuların iyi hazırlandığını belirterek şampiyonada başarılı olacaklarına inandığını vurguladı.
Kafilede yer alan milli sporcu Gülizar Tüfenk de iki çocuk annesi olduğunu dile getirerek, kadınların bu sporu tercih edebileceğini kaydetti. Vücut geliştirme sporu yaptığı için kendisini iyi hissettiğini belirten Tüfenk, "Bu sporu seviyorum. Sağlık için tüm bayanlara tavsiye ediyorum." dedi.
Yarın başlayacak şampiyona 8 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.