Vurucu tim

Vurucu tim
Mustafa Reşit Akçay’ın takımın başına gelmesiyle farklı bir kimliğe bürünen Atiker Konyaspor, kadro yapılanmasıyla da hücumcu bir takım olduğunu ortaya koyuyor.

Mustafa Reşit Akçay’ın takımın başına gelmesiyle farklı bir kimliğe bürünen Atiker Konyaspor, kadro yapılanmasıyla da hücumcu bir takım olduğunu ortaya koyuyor. Son transferler de bu bölgeye yapılırken, Traore’nin sakatlığına rağmen bu bölgedeki oyuncu zenginliği dikkat çekici

YENİ HOCA, YENİ SİSTEM

Yeni sezona farklı bir hoca farklı bir anlayışla giren Atiker Konyaspor’da transferin son iki gününde bir değişiklik yaşanmazsa ön bölgede oynayan oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlılarda Mustafa Reşit Akçay’ın göreve gelmesiyle, daha hızlı, daha çabuk ön tarafa giden bir takım oluşturmanın temelleri atılırken, bu yönde transferler de ağırlık kazandı. Özellikle hücumu zenginleştirmek için farklı yapıda isimler kadroya katılırken, isim sayısı da oldukça çoğaldı.

HÜCUM BÖLGESİ DEĞİŞTİ

Geçen sezon Aykut Kocaman yönetiminde, daha düzen içinde oynayan bu şekilde kadrosu yapılanan Atiker Konyaspor’da üçüncü bölgede oynayan oyuncuların birçoğu değiştirildi. Rangelov, Hora ve Bajic ile yollar ayrılırken, Halil İbrahim de Rizespor’a kiralık olarak verildi. Geçen sezon kanatlarda ve 10 numara pozisyonunda oynayan Miloseviç de forvete çekilirken, yeni isimlerle başarılı Boşnak’ın yanı beslendi.

9 HÜCUMCU

Atiker Konyaspor, yeni transferleriyle beraber kendine adeta vurucu bir tim oluştururken, hücum zenginliği ilerleyen maçlarda göze çarpacak. Yeni transferlerle beraber ön bölgede oynayan oyuncu sayısı 9’a yükselen yeşil-beyazlılar farklı bir hücum gücüne kavuştu. Son transfer Manyama ile birlikte ön bölgede ligin farklı takımlarından biri haline gelen Atiker Konyaspor’da özellikle kanatlarda oynayan oyuncuların da gole yakın olmasıyla bu sezon bol gollü maçlar taraftarı bekliyor.

(Yunus Emre AVCI)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.