Whatsapp rekor kırdı!

Whatsapp rekor kırdı!
Mobil mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ın 800 milyon kullanıcıya sahip olduğu belirtiliyor

Günümüzde mesajlaşma artık kısa mesaj şeklinde değil internet üzerinden gerçekleşiyor. Mobil mesajlaşma uygulamaları son dönemde oldukça popüler olmuş durumda. Mobil mesajlaşma uygulamalarından en popüleri ise şüphesiz Whatsapp.

Her akıllı telefonun uygulama listesinde görebileceğimiz Whatsapp, çok ciddi bir kullanıcı sayısını ulaşmış durumda.

Dünyanın her yerinde popülaritesini hiç yitirmeyen Whatsapp’ın son rakamlara göre 800 milyondan fazla kullanıcısı olduğu görünüyor.

Optimizasyonu güçlü, hızlı ve küçük boyutta olması Whatsapp’ın bu denli bir kullanıcı sayısına ulaşmasında en büyük etken olarak görünüyor. Ayrıca mobil mesajlaşmanın dışında Whatsapp, farklı ve özel uygulamaları ve seçenekleriyle de kendini ön plana çıkartıyor.

Son dönemde sesli mesaj uygulamasını da devreye sokan Whatsapp, kullanıcılara mobil iletişim konusunda bütün seçenekleri sunuyor.

Android, İOS ve Windows Phone gibi mobil işletim sistemlerinde kullanılabilir olan Whatsapp, kullanıcı sayısını gün geçtikçe dahada yükseltmeye devam edecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.